Boka besök

Kontakt

Utbildning och kompetensutveckling efter era specifika behov

DEKON Engineering AB är ett svenskt teknikkonsultbolag med global verksamhet. Vi levererar relevanta och effektiva utbildningar direkt på er kraft- och processanläggning, skräddarsydda efter era specifika behov. Rätt utbildad personal leder till säkrare drift och ökad lönsamhet.

DEKONs utbildningar sker direkt på er kraft- och processanläggning. Tillsammans med er personal kopplar vi samman relevant teori med praktik på er anläggning och skräddarsyr undervisningen efter vilka kunskaper individuella medarbetare behöver.
Vi kallar vårt koncept för ”anläggningsanpassad utbildning”. Utbildningen kan ske i samband med att vi driftsätter en anläggning, i samband med ett driftuppdrag eller som ett separat uppdrag.

Exempel på delar som kan ingå:

  • Vi går praktiskt igenom processens olika delar och syften.
  • Vi läser process- och instrumentschemor samt lägger upp rutiner för säkra av- och påställningar av system.
  • Vi utför mätningar och beräkningsexempel på anläggningsdelar och processer.
  • Vi jämför olika driftstrategier och teorier.
  • Vi effektiviserar dagliga rutiner och arbetsuppgifter.

Individuellt anpassad utbildning utifrån era behov

Genom att kombinera tillfällig bemanning från DEKON med individuellt utformad utbildning av ny personal så levererar vi både akut hjälp och en långsiktig lösning för driften av er anläggning.

Utbildningar Drift och Energiteknik (pdf)

Vi kan bistå dig med att effektiviserar driften och förebygga ditt underhåll. Kontakta vår affärsområdesansvarig för mer information.

Magnus Engren |  0738 200 135