Är du drifttekniker, driftingenjör, systemtekniker, underhållsingenjör eller har du annan, liknande bakgrund?

Vi på DEKON Engineering AB är ständigt intresserade av att få kontakt med motiverade personer som kan passa in i vår organisation. Vi gör ingen hemlighet av att det ställs höga krav på DEKONs medarbetare och de kunder som köper våra tjänster förväntar sig heller inget annat. Professionellt utfört arbete och att vi håller vad vi lovar är de viktigaste komponenterna i vår affärsidé och företagets filosofi. Vi kräver en hel del av våra medarbetare, men vi ger också mycket tillbaka.

Omväxlande och utmanande

DEKONs uppdrag finns både inom Sverige och utomlands. Arbetet är omväxlande, såväl geografiskt som socialt och tekniskt. På vissa uppdrag är du ensam representant för DEKON. På andra uppdrag är du en del av ett team.

Kompetensutveckling

Hos oss har du alltid möjligheter att spetsa eller bredda din kompetens inom ramarna för de tjänster som vi erbjuder våra kunder. Det är endast din vilja och motivation som sätter gränserna för vad du kan uppnå. Summan av våra specifika kompetenser och olika erfarenheter ger oss en enorm kunskapsbank med vilken vi kan erbjuda marknadens bästa utbud av tjänster.

VILL DU JOBBA HOS DEKON ENGINEERING AB?

Hör av dig till oss direkt på 010-206 7226 eller skicka ditt CV till info@dekon.se.