Välkommen till DEKON

ett expansivt och nytänkande ingenjörsföretag, med förankring inom kraft- och processbranschen

_tKuhJJUf9Y

Tekniskt kvalificerade konsulter

DEKON servar hela kraft- och processbranschen med kunnig och pålitlig personal. Vi arbetar dagligen med uppdrag och projekt för leverantörer och anläggningsägare. DEKON har erfarenhet och referenser från i princip alla vanligt förekommande anläggnings- och utrustningstyper inom process och kraft.

Att skapa lönsamhet, trygghet och optimerad drift kräver personalens engagemang. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan DEKON leverera kompetent och engagerad personal – verktyget som varje företag behöver för att lyckas. Våra medarbetare förstår kundernas behov och skapar de förutsättningar för optimerad drift som industrin efterfrågar. Vare sig det gäller IT-system, drift och utveckling av anläggningar eller dokumentation och rapporteringar är vi en pålitlig partner som arbetar för effektiva och smidiga lösningar. Det tjänar du som kund både tid och pengar på.

Med ovanstående som grund tar vi på oss uppgiften att göra det enkelt för dig som uppdragsgivare. Enkelt och lönsamt!

DEKON också i tillverkningsindustrin

Vi har under åren kompletterat med olika ingenjörs- och konsulttjänster. Vår industrisektor består av personal med mångårig erfarenhet av roller som underhållschef, produktionschef och projektledare samt av konsultverksamhet.

Många av dessa tjänster, samt alla IT-system, är ”industri-neutrala”, d.v.s. de erbjuds både till Energi & Process samt till Tillverkningsindustrin, men vi erbjuder också flera specifika tjänster för Tillverkningsindustrin.