Ekonomiansvarig till DEKON Engineering

I denna roll finns en fantastisk möjlighet för dig som gillar att påverka och utveckla redan befintliga rutiner och det arbetssätt som du vill jobba på.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hantera den löpande ekonomin och administrationen i ett litet teknikkonsultföretag.

Tjänsten är bred och omfattar i stort sett alla ekonomifrågor och i din roll rapporterar du direkt till VD:n.

I rollen ingår bokföring, redovisning, avstämningar, betalningar, moms, fakturering, hantering av leverantörsfakturor samt övrig administration. 

Vi söker dig som är självgående och självstartande och är van att arbeta brett i din roll. 

Du ska ha relevant utbildning och vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll i din tidigare yrkeskarriär och det är extra meriterande om du behärskar bokslut. 

Dekon är ett litet men expansivt teknikkonsultföretag med ambitionen att vara i framkant inom sitt område. Dekons konsulter har bland annat en bred erfarenhet som drifttekniker, driftingenjörer men också som systemtekniker eller underhållsingenjör. Företaget har en god och lättsam stämning internt. Dekons mål är att överträffa våra kunders förväntningar samtidigt som vi är måna om våra medarbetare.

Dekons kontor ligger centralt i Linköping och det är lätt att pendla hit. Dessutom ligger tågstationen bara ett par minuters gångväg från kontoret.

Tjänsten är på deltid och till en början förväntas du utgå från vårt kontor men på sikt kan ev en del av arbetet ske på distans.

Har du frågor om rollen så kontakta oss gärna på 0738200135 

Varmt välkommen att söka på: jobb@dekon.se

Vi ser fram emot att höra från dig!